top of page
20240623_155839.jpg
  • Writer's pictureLoek Willems

Navarone - De Pul - 19 februari 2022

Het is een dubbeltreffer dit weekend, 2 avonden De Pul op een rij. Dit keer in een uitverkochte zaal tot de maximale 500 mensen. De sfeer is bij binnenkomst uitgelaten. Het is voor iedereen een ontlading en kom ook veel oude bekenden uit organisatie circuit van lokale festivals tegen.

Voorprogramma is de band Tricklebolt. De meeste support acts zijn vaak niet opgewassen tegen de hoofdact, maar daar is in dit geval geen sprake van. Energieke seventies rock die beetje doet denken aan Uriah Heep en ook nog wat donkere stoner invloeden. Als podiumact ook goed interactief met publiek en dan merk je dat de honger naar sta-concerten weer groot is bij iedereen.

Navarone start tegen kwart voor tien met het catchy nummer Wander en zet daarmee ook een frisse setlist in. De band heeft sinds hun deelname aan The Voice of Holland de koers doorgezet richting een meer gelikte rocksound. Dat hoor je ook terug in nieuwe nummers Wire en Keep on running (had zo een Di-rect nummer kunnen zijn). Navarone heeft een goed gebalanceerde setlist met oud en nieuw werk. Het speelplezier spat van het podium af. Het is op deze avond geen probleem om het publiek te winnen en de avond vliegt voorbij. Het pareltje December van hun debuutalbum komt rond elf uur voorbij waarna nog een toegift van twee nummers volgt. Prima optreden, maar wat het meeste blijft hangen is dit weer te ervaren met fijne muziekvrienden en spontane nieuwe ontmoetingen.


Navarone (video's: Keep on running en December)


Tricklebolt (video: nummer onbekend)




19 views0 comments

Comments


bottom of page